Prezentare - Croaziere de vis in Delta Dunarii
15423
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15423,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Prezentare

Despre Victory1

Dupa cinci ani in slujba turistilor ,am demonstrat ca suntem printre cei mai buni in organizarea croazierelor in Delta Dunarii.Va oferim o vacanta de vis, pe unul din cele mai frumoase Yachturi din Delta Dunarii. Este o nava noua, lansata la apa in 2016, dupa 8 ani de proiectare si executie. cu o capacitate de cazare de 10-12 persoane.In fiecare zi vedeti alte locuri minunate si innoptati in mijlocul naturii pe traseul sejurului. Aceste excursii in DELTA DUNARII, sunt de:3 zile/2 nopti, 4 zile/3 nopti si 5 zile/4 nopti. Aveti la dispozitie apa plata,rezultata din statia noastra de filtrare si aparat pentru prepararea cuburilor de gheata.
Yachtul are in dotare antena automata satelit,cu 122 de programe, care functioneaza atat in mars cat si in stationare, sonar color, AC si centrala termica, toate functioneaza non stop.
Pentru apa din consum sunt doua tancuri de 4500 l, alimentate cu apa de la reteaua orasului si separat statie de tratare a apei (pentru apa plata).

Cazarea se face in cinci camere dotate cu : pat matrimonial, minibar, AC, chiuveta, spatiu pentru bagaje, iar una dintre camere are in plus doua paturi suprapuse, single. Din pat se poate admira flora si fauna Deltei Dunarii, indiferent ca suntem in mars sau stationar.

Sunt doua grupuri sanitare dotate cu dus, wc, chiuveta, sapun lichid, gel de dus si prosop.
Salonul are timonerie, bucatarie (se gateste la vedere) , loc de servit masa, TV, AC. Este prevazut cu geamuri foarte mari, pentru a putea admira flora si fauna Deltei, in timp ce va aflati la mese. Salonul este foarte generos (23 metri patrati), iar in zilele mai putin prietenoase puteti viziona un program TV, sa jucati o partida de remy, table, sah, carti .

In spatele navei (pupa), este un loc prevazut cu canapea, masa, lumina, proiectoare dispozitive pentru lansete, loc de unde se poate pescui non stop.

 In fata navei (prova), sunt doua canapele, una dintre ele are masa, dotate separat cu lumina , locuri ocupate in special in timpul marsului.

Partea superioara, promenada, are in partea din spate 4 sezlonguri, unde va puteti bronza si admira peisajele mirifice din DELTA DUNARII .
Una din cele mai mari atractii este terasa acoperita, care urmeaza dupa sezlonguri, este o discoteca in aer liber, prevazuta cu: TV, MP3, canapele, mese, lada frigorifica.

Personalul navei este format din doua persoane:capitan si bucatar.Capitanul este un foarte bun cunoscator al Deltei, nascut in aceste locuri, cu peste 30 de ani la activ in slujba turistilor, bun cunoscator al deltei,iar bucatarul va rasfata cu preparate culinare specifice zonei.

Media unei zile de mars  cu Yachtul, este de peste 5 ore .

Cu ce se deosebeste de celelalte ambarcatiuni:

  • nu are generator de curent, energia este luata din panourile solare;
  • este singura nava construita in totalitate din aluminiu;
  • poti admira flora si fauna din pat;
  • televiziune satelit automata care functioneaza atat in mars cat si in stationare (122 programe TV);
  • televizor (plasma de 124 cm), pe terasa, care se coboara din plafon;
  • apa pentru consum (baie, bucatarie) de la reteaua orasului;
  • apa plata, rezultata din statie proprie de tratare;
  • cel mai mic pescaj, 71 cm. Putem sa executam excursii si in sezoane foarte secetoase cand apa are o adancime foarte mica;
  • trei surse de caldura, centrala termica pe motorina, AC ( ultima tehnologie de invertor) care lucreaza pana la -20 grade Celsius si suflanta aer cald.