Croaziera in Delta Dunarii este de  4zile/3nopti, pentru un grup de 10 persoane, care rezerva tot vaporul doar pentru ei sau individual . Media unei zile de mars este de 4 ore cu Yachtul, iar cu barca de serviciu se fac excursii pe lacuri si canale. Imbarcarea  pe Yacht se face la ora 14:30 si debarcarea in ultima zi la ora 09:30. Va intampina capitanul si bucatarul Yachtului, care se vor stradui sa aveti o vacanta reusita.  Sejurul este in regim  demipensiune ( optional, all inclusiv + 2.000 lei/sejur), la imbarcare va asteptam cu un bors de peste, va oferim micul dejun si cina pe tot parcursul croazierei, iar pranzurile  din a doua si a treia zi,costa 60 lei/persoana si se pot servii la Letea (dupa ce vizitam Padurea Letea) si la Mila 23, pe traseul de intoarcere catre Tulcea.

Grupul care doreste sa ajunga cu Yachtul la gura de varsare a Dunarii in mare la Sulina, vor platii suplimentar 400 lei.

Avansul unei croaziere este de 20% din pretul afisat in tabelul de mai jos.

Preturile afisate in tabel nu contin TVA de 5%.

4 ZILE/ 3 NOPTI- Bratul  SULINA

Ziua 1    Plecarea din Tulcea in jur de ora 14:30  – intrare pe Bratul Sulina – loc.Ilgani – loc. Partizani – loc. Vulturul – loc. Maliuc – loc. Gorgova – loc. Crisan si oprim in  Orasul Sulina .  Se poate vizita farul vechi, catedrale, cimitirul si plaja de la Marea Neagra unde se poate face si o baie.

Ziua 2   In jurul orei 9 ne indreptam cu Yachtul catre  Padurea Letea, unde facem o excursie  cu o masina de teren (25 lei/persoana) la dunele de nisip, de cca doua ore, dupa care  se poate servi pranzul (60 lei/persoana,optional),  la o gospodarie locala. Ne intoarcem la vapor si navigam pana la canalul Bogdaproste, vedem un apus de soare pe lacurile Bogdaproste si Trei Iezere, cu barca de serviciu.

Ziua 3    Intram pe Dunarea Veche – Mila 23 unde  se poate servi un pranz pescaresc (60 lei/persoana, optional)– Canal Olguta-Canal Sontea, vizitam lacurile Fortuna si Licheanca cu barca de serviciu,dupa care inaintam cu Yachtul pe Canal Sireasa si innoptam pe Canal 36.

Ziua 4    In jurul orei 09:30, dupa doua ore de mars, acostam in Port Aval Tulcea, unde ne luam LA REVEDERE.

TABELUL CU TARIFE SI GRAD DE OCUPARE 2020

 Alte plati:

  • parcare masina 25 lei/zi
  • transport la Padurea Letea 25 lei/persoana;
  • pranzurile de la Letea si Mila 23 sunt optionale 60 lei/persoana
  • permis de acces in biosfera, le puteti achizitiona si on-line, la adresa de internet http/www.ddbra.ro/activitati/permise-online