CROAZIERA DE 2 ZILE/1 NOAPTE
16159
page-template-default,page,page-id-16159,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

CROAZIERA DE 2 ZILE/1 NOAPTE

Aceasta croaziera se adreseaza unui grup de personae care sunt in trecere prin Tulcea, sau au o aniversare, sau pur si simplu atat le permite timpul.

Prima zi:

Plecarea din Tulcea(Port Aval) in jurul orei 14:00.In timp ce nava se pune in miscare servim pranzul, un bors de peste, urmat de un desert proaspat pregatit.Navigam pe Bratul Tulcea,intram pe canalul 36 – Canal Sireasa – Canal Cotete si innoptam pe Canal 36, unde servim cina.Se poate pescui la caras,crap,somn, platica…

A doua zi:

Ne punem in miscare dimineata la ora 8:30 si navigam spre Tulcea.Servim micul dejun in mars si ajungem in Port Aval la ora 10:30 unde ne luam “La Revedere”.

Pretul este de 4.500 lei toata nava pentru un grup de 10 persoane. Daca se depaseste numarul de 10 persoane, se percepe in plus pentru copii de 5-12 ani 200 lei/sejur, iar pentru adult suma de 300 lei/sejur.Avansul este de 500 lei si nu se returneaza.Preturile de mai sus nu contin tva de 5%.

Prețul include:
– Cazare o nopte pe nava.
– Pensiune completa (prânz și cina în prima zi, mic dejun în ultima zi).
– Apa plata, ceai, cafea, tuica, cuburi de gheață.
Prețul nu include:
– Băuturile (altele decât cele prezentate mai sus). Nu comercializam băuturi, trebuie să vi le procurati din alta parte.
– Asigurari de orice fel (călătorie, bunuri etc).
– Taxa de intrare în biosfera Deltei Dunarii, se poate achizitiona on line, prin www.ddbra.ro.
– Taxa platita pentru parcarea mașinii la Port Avel, taxa care este în valoare de 25 lei/zi.

Precizari: Supravegerea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.

Pentru rezervari folositi formularul de mai jos:

""
1
CROAZIERA DE 2 ZILE/1 NOAPTE

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu manipularea datelor dvs. pe acest website.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right