Croaziera de 1 DECEMBRIE - Super Oferta - Croaziere de vis in Delta Dunarii
16465
page-template-default,page,page-id-16465,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Croaziera de 1 DECEMBRIE – Super Oferta

Prima zi:
Plecarea din Tulcea (Port Aval) pe 1 Decembrie, în jurul orei 12.00. În timp ce nava se pune în mișcare servim prânzul, un bors de peste, urmat de un desert proaspăt pregătit.
Navigam pe brațul Sulina, trecem pe lângă localitatile :Vulturul, Partizani,Ilganii de Sus, Gorgova,Maliuc,Crisan  și innoptam in orasul SULINA. Seara servim cina.
A doua zi :
Servim micul dejun, mergem sa vedem obiectivele turistice(farul vechi,plaja,cimitirul,catedralele Sf.Nicolae), servim optional prânzul într-o locatie din Sulina și în jurul orei 14.00 ne punem în mișcare. La mila 8 intram pe Dunarea Veche, trecem pe lângă balize (sunt din al doilea război mondial, locul unde se facea demagnetizarea navelor) . Inaintam pe langa complexul Lebada si intram pe Dunarea Veche unde se innopteaza. Servim cina. Se pate pescui la caras, rosioara, biban, crap chiar pana dimineața.
A treia zi:
Dimineața servim micul dejun, ne punem in miscare si  la Mila 23 servim optional pranzul, dupa care mergem prin canalele : Olguta, Sontea Lata, Fortuna și intram pe lacul Fortuna, unul din cele mai mari lacuri din Delta Dunarii si oprim pentru innoptare pe canalul 36. Servim cina.
A patra zi:
Ne punem în mișcare dimineața la ora 8:30 și navigam spre Tulcea pe canalele Sireasa – 36. Servim micul dejun în marș și ajungem în Port Aval la ora 10.30, unde ne luam „La revedere”.
Prețul este de 9.000 lei + tva 5% si include:
– Cazare 3 nopti pe nava pentru maxim 10 persoane, iar peste aceste locuri, se percep costuri suplimentare.
– Pensiune all inclusiv, cu exceptia pranzului de la Sulina si Mila23.
– Apa plata, ceai, cafea, tuica, cuburi de gheață.
Prețul nu include:

Băuturile (altele decât cele prezentate mai sus). Nu comercializam băuturi,
trebuie să vi le procurati din alta parte.
– Asigurari de orice fel (călătorie, bunuri etc).
– Taxa de intrare în biosfera Deltei Dunarii, se poate achizitiona on line, prin www.ddbra.ro.
– Taxa platita pentru parcarea mașinii la Port Aval, taxa care este în valoare
de 25 lei/zi.
Optionale:

Pranzul de la Sulina
Excursie la vărsarea Dunarii în Marea Neagră la Sulina, costul este de 1000 lei.