Contact - Croaziere de vis in Delta Dunarii
1452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1452,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
CONTACT

Detalii de contact

Pentru a ajunge la Tulcea venind dinspre Bucuresti, conduceti pe Autostrada Soarelui, la km 105 parasiti autostrada si mergeti spre Slobozia, dupa care tineti directia Constanta (E 60), treceti Dunarea pe podul de la Giurgeni -Vadu Oii, iar dupa ce traversati orasul Harsova, la iesirea din localitate, parasiti soseaua care duce spre Constanta si urmati indicatorul spre Tulcea (DN 22A).

Din Constanta, iesiti din oras spre Ovidiu (Harsova), iar dupa traversarea Canalului Midia Navodari, urmati indicatorul la dreapta spre Tulcea (DN 22).

De la Braila si Galati, treceti Dunarea cu bacul (din fiecare oras traverseaza cel putin o data pe ora un bac) si apoi urmati indicatoarele spre Tulcea.

 

Adresa la care trebuie sa ajungeti este PORT TULCEA AVAL, care apare pe Google Maps. Intrarea catre port se face din str. Gradinarilor. Coordonatele GPS sunt LAT: 45°11’14.75″N LONG: 28°48’27.17″E.

Puncte de reper: de pe str. Gradinarilor, cand faceti stanga spre port, pe partea stanga este un pilon pe care scrie vertical MAER, cu rosu. Faceti stanga si mergeti inainte in jur de 150 m. In fata veti avea doua porti. Intrati pe poarta din stanga si veti ajunge la locul de imbarcare. Totodata, pe strada Gradinarilor, este si un indicator care va indica “Imbarcare turisti Pensiunea Dunarea Veche”.

Aici va puteti parca masinile intr-o parcare pazita, cu plata. Pretul este de 25 lei/masina/zi, se plateste la sfarsitul sejurului.

Date de contact:

Pentru emiterea facturii avem nevoie pe adresa de email dobre_prod2006@yahoo.com de : nume, prenume si adresa, iar pentru decontare pe firma, datele societatii.

Rezervarea sejurului este definitiva din momentul achitarii unui avans de 10%, diferenta se plateste la imbarcare, in numerar.

Pentru mai multe informatii, va rugăm să ne contactati telefonic sau prin email:

Tel. mobil: 0723.635.088

Email: dobre_prod2006@yahoo.com

Cu stimă Dobre Ion.

Va mulţumim.